Transporti & Drejtimet

Me autobus

Qytete

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Tirane

LU-NA shpk ofron shërbimin e transportit të pasagjerëve nga TIA në Tirane dhe anasjelltas.

Tarifa e shërbimit për një rrugë është 400 Albanian Lek.

 

Oraret e shërbimit:

Tirane – TIA – Tirane

Për t’u shërbyer pasagjerëve është vendosur një linjë e rregullt autobusi që ofron shërbim cdo dite 24h. Autobusi është i parkuar në Tiranë mbrapa Pallatit te OPERAS dhe BALETIT. Udhetimi zgjat 30 minuta.


Tirane - Aeroport: 24 h

Aeroport - Tirane: 24 h

Frekuenca; Çdo ditë

Cmimi: 400 Leke

 

Contact: Luna shpk

Email: [email protected]

Web: www.luna.al

Në rast se ju nevojitet më tepër informacion, ju lutem të kontaktoni në numrat e mëposhtëm:

Celulari: 069 29 82 128


Durres


Service Hours:

Durres - Aeroport: 08.00,  09.30,  11.00,  13.00,  15.00,  17.00,  19.00

Aeroport - Durres: 10.00,  12.00,  14.00,  15.30,  17.00,  19.00, 21.00

Frekuenca; Cdo dite

Cmimi: 600 Leke

 

Contact: Adis shpk

Phone:+355 52 22 55 39

Mobile: +355 68 60 90 721

Email: [email protected]

 

 

Fier

Likometaj Aeroport ofron shërbimin e transportit të pasagjerëve nga TIA në Fier dhe anasjelltas.

Tarifa e shërbimit për një rrugë është 1,000.00 Albanian Lek.

Tarifa e shërbimit për vajtje-ardhje është 1,000.00 Albanian Lek. (Brenda dites).

 

Oraret e shërbimit:

Fier – TIA: 03:00, 05:30 , 08:30 ,10:30 ,13:30 , 15:00: 17:00 ; 19:00 , 00:00

TIA – Fier: 09:00 , 10:30, 11:30 , 13:00 , 16:30 , 17:30 , 19:00 , 21:00 , 23:00

 

Në rast se ju nevojitet më tepër informacion, ju lutem të kontaktoni numrat e meposhtem

Mobile: 00355696740073

E-mail: [email protected]

Web: www.likometajaeroport.com

 


Vlore

Hermes Airport shpk ofron shërbimin e transportit të pasagjerëve nga TIA në Vlore dhe anasjelltas.

Tarifa e shërbimit për një rrugë është 1,200.00 Albanian Lek.


Oraret e shërbimit:

Vlore - Rinas: 01:30, 03:30, 06:00, 07:00, 09:00, 11:00, 13:00, 15:00, 20:00

Rinas - Vlore: 03:30, 11:00, 12:30, 14:00, 16:00, 18:00, 20:00, 22:15, 24:45

 

Në rast se ju nevojitet më tepër informacion, ju lutem të kontaktoni numrat e meposhtem.

Mob: +355 676097542

E-mail: [email protected]

Website: www.hermesaeroport.com


Shkodër

Hermes Airport shpk ofron shërbimin e transportit të pasagjerëve nga TIA në Shkodër dhe anasjelltas.

Tarifa e shërbimit për një rrugë është 1,000.00 Albanian Lek.


Oraret e shërbimit:

Shkodra - Rinas: 07:30, 11:00, 14:00, 16:00

Rinas - Shkodra: 11:15, 12:45, 17:30, 20:10

 

Në rast se ju nevojitet më tepër informacion, ju lutem të kontaktoni numrat e meposhtem.

Mob: +355 676097542

E-mail: [email protected]

Website: www.hermesaeroport.com

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

metoda të tjera

  • Me taksi

    Mënyra më e shpejtë për të arritur në TIA është me taksi e cila është e aksesueshme në të gjitha qytetet dhe zonat urbane.

    Lexo më shumë
  • Me makinë

    TIA është e lehtë për t'u arritur nëpërmjet rrugës së re hyrëse nga Tirana...

    Lexo më shumë

Informacion i dobishëm

Lëvizni djathtas për më shumë…

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.