Reklamim

Reklamimi në Aeroport

Publikuar nga

TIA në 18 Maj 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Reklamimi në Aeroportin Ndërkombëtar Nënë Tereza mund të jetë zgjedhja më e mirë për biznesin tuaj!

Që prej 7 vitesh operimi në Shqipëri, aeroporti është kthyer në një zgjedhje reklamimi e rëndësishme për pjesën më të madhe të bizneseve. Zgjedhja për të reklamuar produktin apo aktivitetin mund të jetë si brenda dhe jashtë Terminalit të Ri. Duke qëne se numri i pasagjerëve është rritur ndjeshëm vit pas viti kjo tregon se zgjedhja në fjalë përbën një faktor të rëndësishëm për një vizibilitet të lartë të reklamës ndaj kalimtarëve.

TIA ka në pronësi të saj 51 struktura reklamuese, me ndriçim të brëndshëm ose të jashtëm, të vendosura në pikat më strategjike brenda dhe jashtë Terminalit të Ri. Brenda Terminalit keto struktura mund t’i gjeni në zonën e mbërritjeve, zonën e nisjeve dhe hollet e Check-in, ndërsa jashtë tij, strukturat janë të vëndosura përgjatë gjithë rrugës qarkulluese për në Terminal dhe në zonën e parkimit duke filluar nga rreth-rrotullimi i Nënë Terezës.


Reklamimi në aeroport menaxhohet vetëm nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës përmes Departamentit Komercial dhe të Pronës. Ju lutem dërgoni pyetjet si dhe interesin tuaj lidhur me këto rezervime, në adresën më poshtë.


Mundësitë për të reklamuar janë si më poshtë:


Inside the Terminal Advertising:

• Light Box 7.5 x 3.5m

• Light Box 4 x 1.5m

• Light Box 10.5 x 3m

• Light Box 7.5 x 2.5m


Outdoor Advertising:

• City Light Board 4 x 3m

• City Light Posters 1.3 x 1.9m


Reklamimi në aeroport menaxhohet ekskluzivisht nga GESTALT SHPK.

Për çdo pyetje apo informacion mbi reklamimin në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës ju lutem kontaktoni:

 

Rovena Hasa

Drejtor Shitje

Email: [email protected]

Email: [email protected]

Mobile: +355 692072185
 

 

 

Publikuar nga

TIA në 18 Maj 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.