Transporti & Drejtimet

Parkimi

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Vendet e parkimit ndodhen pranë ndërtesës së terminalit të ri dhe mund të përdoren nga çdo udhëtar që vjen apo niset nga Aeroporti.TIA siguron në total 490 vende parkimi, 240 prej të cilave janë të mbuluara (P1) dhe 250 janë të pambuluara (P2), për pasagjerët si dhe për klientët e tjerë.
Tarifat për shërbimet e parkimit e kanë të përfshirë taksën TVSH dhe janë si më poshtë:

Koha e qëndrimit Tarifa në Lek
0-24 orë   Parkingu P1   Parkingu P2
0-7 minuta   Pa pagesë   Pa pagesë
7 min - 1 orë   150   120
1 - 4 orë   240   190
4 - 7 orë   360   300
7 - 12 orë   480   300
12 - 24 orë   600   300
         
Pas ditës së parë   Parkingu P1   Parkingu P2
0-24 orë   600   300
         

Note: Please make sure to receive your subscription 10 minutes after your entry at the cashier.Përshëndetu dhe Fluturo
Në prill 2012, Tirana International Airport shpk ka implementuar projektin Përshëndetu dhe Fluturo. Zona përpara ndërtesës së terminalit do të menaxhohet nga operatori i parkimit dhe do të bëhet një zonë me tarifa shumë të larta parkimi, në rast se ju do të shpenzoni më shumë se 4 minuta kohë për
të përshëndetur pasagjerin tuaj. Mënyra e faturimit përfshirë TVSH-në për shërbimin në fjalë
është si vijon:

Koha e qëndrimit Pagesa
0    -  4  Minuta Pa pagesë
4   -  10 Minuta 300 lekë
10 -  30 Minuta 500 lekë
30  - 60 Minuta 1 000 lekë
 

Në rast se dëshironi informacion të mëtejshëm ju lutem kontaktoni:

Z. Arben Kallari
Tel: +355 69 40 45 923

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

metoda të tjera

  • Me taksi

    Mënyra më e shpejtë për të arritur në TIA është me taksi e cila është e aksesueshme në të gjitha qytetet dhe zonat urbane.

    Lexo më shumë
  • Me autobus

    Zbulo linjat e autobuzit drejt dhe nga TIA.

    Lexo më shumë

Informacion i dobishëm

Lëvizni djathtas për më shumë…

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Gulliv Air

Fluturoni nga Tirana në Sofje me Gulliv Air. Duke filluar nga 62 Euro.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë