Shërbimet

Shërbimet e pasagjerëve dhe avionëve

Publikuar nga

TIA në 18 Maj 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Shërbimet ndaj kompanive dhe pasagjerëve kryhen nga stafi i departamentit të shërbimve në tokë i cili në shtatë vitet e fundit ka përballuar me sukses dhe profesionalizëm te larte rritjet e numrit të pasagjerëve dhe të avionëve që kanë zgjedhur Tiranen si një nga destinacionet e preferuara.

Performanca, profesionalizmi dhe gatishmëria e stafit të këtij departamenti garanton suksesin e kërkuar nga të gjitha kompanitë që operojnë në Tiranë.


Lutemi, drejtoni të gjitha pyetjet apo kërkesat në adresën e mëposhtme: [email protected]

 

Për më shumë:

 

Izmir Huqi

Drejtor

Departamenti i Shërbimeve në Tokë

Tirana International Airport

Rinas, Tirana

Tel: + 355 4 2381 600

Fax: + 355 4 2381 545

SITA: TIAKDXH

e-mail: [email protected]

 

Publikuar nga

TIA në 18 Maj 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.