Pasagjerë dhe të ftuar

Ndihma e shpejtë

Publikuar nga

TIA në 23 Prill 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Ambiente të pajisura mirë të ndihmës së parë janë të disponueshme në terminalin tonë. Nëse keni nevojë për ndihmë mjekësore në aeroport, ju lutemi telefononi në numrat e mëposhtëm. Një mjek dhe një ekip i shkëlqyer i Ndihmës së Parë do të jenë aty për ju.


Njësia e Ndihmës së Parë

Telefon: +355696030480

Telefoni: +35544539754

Email: [email protected]


Qëndrojnë të shëndetshme!


Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës

Publikuar nga

TIA në 23 Prill 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Publikimet
më të fundit

Më poshtë do të gjeni një përmbledhje të njoftimeve për shtyp dhe publikimeve tona më të fundit të publikuara që shërbejnë për të informuar publikun në mënyrën më të saktë dhe transparente.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Gulliv Air

Fluturoni nga Tirana në Sofje me Gulliv Air. Duke filluar nga 62 Euro.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.