B2B

Tarifa & politika promovimi

Publikuar nga

TIA në 18 Maj 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Aircraft charges


Tirana International Airport applies charges for domestic and international flights at Tirana International Airport Nënë Tereza as followed below at the download zone.

Airline Incentive Policy


Aiming to achieve sustainable development of its passenger and cargo traffic. TIA herewith develops further its successful Incentive Policy introduced in 2005. The current Airline Incentive Policy is valid as of 1 January 2016. By offering discounts on its regular charges, TIA invites airlines to introduce additional services to Tirana International Airport (TIA) by taking advantages of reduced operating costs.

Cargo Charges


Tirana International Airport applies the cargo charges as followed below at the download zone. 


For more information on aircraft charges, airline incentive policies and cargo charges please contact:

 

Kreuza Kotorri

Director

Airline Marketing Department

Tirana International Airport

Administration Building

Rinas, Tirana

Albania


Phone: +355 4 2381 600/675

Fax: +355 4 2381 545

E-Mail: [email protected]

Publikuar nga

TIA në 18 Maj 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.