Transporti & Drejtimet

Terminali autobusit

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Stacioni i autobusit është TIA ndodhet pranë parkingut TIA P1.


Këtu mund të gjeni autobusë për Vlorën, Fierin, Tiranën dhe qytetet e tjera kryesore çdo 2 orë.

Ju lutemi link-un e mëposhtëm për të mësuar rreth tarifave të autobusit, çmimeve dhe orareve:

/en/transport-and-directions/15/By-Bus

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

metoda të tjera

  • Me taksi

    Mënyra më e shpejtë për të arritur në TIA është me taksi e cila është e aksesueshme në të gjitha qytetet dhe zonat urbane.

    Lexo më shumë
  • Me autobus

    Zbulo linjat e autobuzit drejt dhe nga TIA.

    Lexo më shumë

Informacion i dobishëm

Lëvizni djathtas për më shumë…

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.