Shërbimet

Kargo

Publikuar nga

TIA në 18 Maj 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Departamenti i Kargos në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës, është një nga njësitë lider për trajtimin dhe shitjen e mallrave në Shqipëri, për dërgesa apo aktivitete logjistike. Me hapjen e një Terminali të ri kargoje në prill të vitit 2007 ky departament ka demonstruar vazhdimisht devotshmërinë e tij dhe rolin e lartë drejtues në këtë industri që përfaqëson të gjithë transportuesit e mallrave që operojnë në Tiranë, duke ofruar zgjidhje dhe shërbime të standardeve ndërkombëtare.


Eksporti i Kargos së Aeroportit Ndërkombëtar të Tiranës është aktualisht i vetmi anëtar IATA-s i akredituar në vend. Operativ 24 orë, çdo ditë të javës, stafi ynë me përvojë, i trajnuar dhe i mirë orientuar ofron shërbime në lartësinë e kërkesave të tregut.


Facilitete të reja si Dhoma Frigoriferike apo Dhoma e Ftohjes bëjnë të mundur trajtimin e përpunimin e disa mallrave specifikë të ndjeshëm ndaj temperaturave të larta. Hapësirat e bollshme bëjnë të mundur magazinimin e mallrave pavarësisht nga përmasat, volumi apo pesha e tyre.


Departamenti i Kargos në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës është duke ofruar shërbime për të gjithë llojet e ngarkesave si dhe mallrave të rrezikshme me strukturat përkatëse dhe të staf të përkushtuar.


Duke synuar të ofrojmë shërbime cilësore dhe sipas të gjitha standardeve ndërkombëtare, ne mirëpresim çdo kompani, agjenci transportimi mallrash dhe logjistike, linja ajrore apo operatorë.


Për informacion të mëtejshëm ju lutem na kontaktoni në adresat e mëposhtme:


Supervizori i Kargos:

Cel: +355 69 40 06 319 (24 hours)

Tel: +355 4 2381 775

Fax: +355 4 2381 538

E-mail: [email protected]

SITA TIAFHXH


Agjenti i Eksporteve, Departamenti i Kargos: (24 orë)

Tel: +355 4 2381 713

Fax: +355 4 2381 538

E-mail: [email protected]


Agjenti i Importit, Departamenti i Kargos: (24 orë)

Tel: +355 4 2381 712

Fax: +355 4 2381 538

E-mail: [email protected]


Magazina e Kargos: (09.00-17.00)

Tel: +355 4 2381 714

Fax: +355 4 2381 538

Ndërtesa e Kargos: (09.00-17.00)

Tel: +355 4 2381 715

Fax: +355 4 2381 538

E-mail: [email protected]


Disa tregues teknikë të terminalit të kargos:

• sipërfaqja e terminalit është 1,021m²

• shërbim i përkushtuar doganor

• nivel i lartë sigurie

• sistem kontrolli me kartë hyrjeje

• mbrojtje e automatizuar nga zjarri

• sistem IT manovrimi të kargos


Pozicioni gjeografik i TIA-s

• 32 km from Durrës port

• 17 km nga kryeqyteti i Shqipërisë, Tirana.

• udhëkryq dhe pikëlidhje mes jugut dhe veriut të Shqipërisë

• lehtësisht i arritshëm për industrinë shqiptare të përqendruar në Tiranë apo rrethinat e saj

Publikuar nga

TIA në 18 Maj 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.