Në aeroport

Terminali Privat

Publikuar nga

TIA në 28 Tetor 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Për herë të parë në Shqipëri, një terminal privat mundëson shërbime elitare për një eksperiencë unike udhëtimi plot stil, komoditet dhe privatësi!


Bëhuni pjesë e komunitetit tonë dhe do të mrekulloheni nga ambjentet e terminalit të dizenjuara me ngjyra vibrante, frymëzuar nga motivet e traditës Shqiptare.

I pozicionuar në një zonë diskrete, veçuar nga terminali qëndror (pranë VIP-it qeveritar), larg rradhëve të gjata e të zhurmshme.


Ky terminal është krijuar për të ofruar shërbime ekskluzive aeroportuale në një vend të vetëm, në mënyrë që të kurseni gjënë më të çmuar, KOHËN!Shërbimet tona:

  • Kujdesi për bagazhet nga Portieri
  • Zona e Lounge & Bar
  • Shërbimet aeroportuale (check in i bagazheve, kontrolli pasaportave, kontrolli i sigurisë)
  • Salla e Mbledhjeve
  • Salla e Puros
  • Menu e pasur kateringu dhe pijesh
  • Kënd i dedikuar blerjeve
  • Agjent Personal
  • Shoqërimi me mjet luksoz drejt avionit


“Private Terminal” mund te aksesohet me tarifa për çdo kalim ose nëpërmjet kartave vjetore të antarësimit.

Zbuloni më shumë rreth përfitimeve që ka secila prej kartave “BLACK” dhe “GOLD”


Ky Terminal është krijuar për të ofruar disa shërbime ekskluzive të aeroportit në një vend (One Stop Shop), për të kursyer gjënë më të vlefshme që keni, KOHËN.

Publikuar nga

TIA në 28 Tetor 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.