B2B

Kompani e re ajrore në TIA?

Publikuar nga

TIA në 26 Prill 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturimet ndërkombëtare të planifikuara për / nga Shqipëria kryhen në përputhje me Marrëveshjen e Transportit Ajror lidhur ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe shtetit të origjinës së linjës ajrore në fjalë.

Autorizimi për miratimin e një shërbimi të caktuar në / nga Shqipëria merret nga Autoriteti i Aviacionit Civil (AAC) i Shqipërisë.


Nëse nuk specifikohet ndryshe në Marrëveshjen e Transportit Ajror, oraret do të dorëzohen për miratim në adresën e dhënë më poshtë të paktën 30 ditë para fillimit të çdo sezoni sipas orarit të IATA-s. Çdo ndryshim i mëvonshëm do të njoftohet të paktën 3 ditë pune para implementimit të tij. Nëse një përgjigje negative nuk është marrë 24 orë para atëherë konsiderohet e dhënë.


 

Ju lutemi vini re se për të operuar në / nga TIA duhet të merrni një leje zbarkimi nga Autoriteti i Aviacionit Civil (AAC). Me mirësi ndiqni lidhjen më poshtë, zgjidhni Lejen e Uljes dhe Kërkesën e Kuotimit.

Sistemi do të kërkojë të dhëna dhe dokumentacion që mund të ngarkoni.

 

http://trafficrights.acaa.gov. al/Login/Login

 

Nëse do keni nevojë për ndonjë informacion, ju lutemi gjeni detajet e kontaktit të AAC-së shqiptare:

 

Autoriteti i Aviacionit Civil Shqiptar

Email: [email protected]

Tel: +355 42251220 Ext 135

Info: [email protected]Departamenti yne i marketingut ju ofron mbështetje.

Ju lutemi kontaktoni:

Kreuza Kotorri

Drejtore

Departamenti i Marketingut për Kompanitë Ajrore

Tirana International Airport

Ndërtesa e Administratës

Rinas, Tiranë

Shqipëri

Tel: +355 4 2381 675/600

Faks: +355 4 2381 545

E-mail: [email protected]

Publikuar nga

TIA në 26 Prill 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.