Kompania

Misioni & Vizioni

Publikuar nga

TIA në 15 Shkurt 2023

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Misioni

Misioni i TIA është t'i ofrojë Shqipërisë një strukturë prestigjioze të aviacionit ndërkombëtar, duke ofruar shërbime efikase, të sigurta dhe të klasit të parë për pasagjerët dhe linjat ajrore. Për ata që e vizitojnë këtë vend me rrugë ajrore, përshtypja e parë dhe e fundit do të jetë aeroporti i mirëmenaxhimit të kryeqytetit.


Vizioni

  1. Mbajtja e sigurise, mjedisit dhe performancës efikase të energjisë si prioritet të parë
  2. Të qenurit një model i qëndrueshmërisë financiare dhe stimulimit ekonomik
  3. Mbajtja e një ekip itë fortë, fleksibël dhe të aftë profesionistësh
  4. Shkëlqimi i vazhdueshem në marrëdhëniet e hapura me palët tona të interesit
  5. Përditësimi i proceseve te aeroporteve
  6. Optimizimi i vazhdueshëm i shërbimeve ndaj klientit

Publikuar nga

TIA në 15 Shkurt 2023

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.