Reklamim

Marketingu i Aviacionit dhe Statistika

Publikuar nga

TIA në 26 Prill 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

TIA ka adoptuar një politikë që synon nxitjen e kompanive për të hapur linja të reja të fluturimit nga dhe drejt Tiranës. Ritmet e shpejta të rritjes së trafikut tregojnë se kjo politikë ka qenë e sukseshme. Ndër cilësitë që e bëjnë TIA-n një vendmbërritje tërheqëse për kompanitë ajrore janë:


Fleksibilitet

TIA në bashkëpunim me Autoritetin e Aviacionit Civil të Shqipërisë ofron fleksibilitet të lartë në dhënien e orareve.


Orët e punës

TIA funksionon 24 orë gjatë 7 ditëve të javës, pa aplikuar çmime të ngritura për orare të ndryshme.


Shërbim i shkëlqyer

Ekipet tona janë të organizuar në mënyrë perfekte për të maksimizuar efiçencën dhe fleksibilitetin. Ne ofrojmë kohë të shkurtër përgatitje për fluturimet në kthim, shpërndarje të shpejtë bagazhesh, personel të trajnuar mirë, etj, të cilat janë disa nga kërkesat e shoqërive ajrore që TIA i ofron.

Për më shumë:


Znj. Kreuza Kotorri

Drejtore

Departamenti i Marketingut për Kompanitë Ajrore

Tirana International Airport

Ndërtesa e Administratës

Rinas, Tiranë

Shqipëri

Tel: 00355 4 2381 600/675

Faks: 00355 4 2381 545

E-mail:

[email protected]

Publikuar nga

TIA në 26 Prill 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.