Ligjore

Njoftim Ligjor

Publikuar nga

TIA në 27 Prill 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Tirana International Airport SHPK (“TIA”) has exercised care in assembling and presenting the information on this website. However, TIA does not accept any liability or provide any guarantee that the information is accurate, complete or up to date. The same applies to the flight schedule based information.


The right to make changes without notice

All information is non-binding. TIA reserves the right to change, expand or delete all or parts of its website without notice or to cease publication temporarily or permanently.


Links to other websites

TIA website has direct and indirect links to other websites. TIA has no control or influence over the content and design of these sites. TIA undertakes no liability for these sites.


Copyright, trademarks and other rights

© Tirana International Airport SHPK. All rights reserved. The contents and their arrangement on the pages of this website are subject to copyright and other protective rights.


They can be used in whole or in part only for personal use, and not for commercial use. The pages in the Press section are not subject to this restriction. The text and images offered there are freely available for editorial use subject to statutory regulations.


When reproducing these contents, explicit reference must be made to the ownership and copyrights of TIA.

The contents cannot be changed. They cannot be used on other websites without written permission from TIA. The contents of this website, including without limitation any photographs, may be subject to rights of third parties.


TIA’s logo and other company designations are registered trademarks of Tirana International Airport SHPK. The designations or logos of other companies shown on TIA website are also subject to legal protection.

Publikuar nga

TIA në 27 Prill 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.