B2B

Shërbimet Aeroportuale

Publikuar nga

TIA në 18 Maj 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Veprimtaria operacionale në Aeroportin Ndërkombëtar Nënë Tereza është e manaxhuar nga Departamenti i Sherbimeve Aeroportuale, i cili garanton infrastrukturën e nevojshme për të gjithe perdoruesit apo nënkontraktorët në shërbim të sigurisë dhe të performances profesionale ndaj pasagjerëve.


Lutemi, drejtoni të gjitha pyetjet apo kërkesat në adresën e mëposhtme: [email protected]

 

Për më shumë:

 

Ermir Kaci

Drejtor

Departamenti i Operimeve Aeroportuale

Tirana International Airport

Rinas, Tiranë

Tel: +355 4 2381 700

Fax: +355 4 2381 545

SITA TIAAPXH

e-mail: [email protected]

 

 

Mirëmbajtja e Avionave

 

Kompania: Albatechnics s.r.l

EASA Part 145 organization

email: [email protected]

mob:+35569 7055253

web: https://albatechnics.com

Publikuar nga

TIA në 18 Maj 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Publikimet
më të fundit

Më poshtë do të gjeni një përmbledhje të njoftimeve për shtyp dhe publikimeve tona më të fundit të publikuara që shërbejnë për të informuar publikun në mënyrën më të saktë dhe transparente.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Gulliv Air

Fluturoni nga Tirana në Sofje me Gulliv Air. Duke filluar nga 62 Euro.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.