Reklamim

Promocioni

Publikuar nga

TIA në 18 Maj 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Promocioni është një aktivitet i cili bën të mundur një reklamim të drejtëpërdrejtë të produktit që disponon një biznes. TIA ofron pozicione interesante dhe mjaft tërheqëse për pasagjerët ku secili biznes të mund të promovojë aktivitetin e tij me mënyrën që i duket më e përshtatshme. Në Terminal gjeni mundësi të ndryshme promocioni që nga shpërndarja tradicionale e fletëpalosjeve e deri tek vendosja e pikave të mirëfillta promocionale të ideuara nga vetë klienti.


Reklamimi në aeroport menaxhohet ekskluzivisht nga GESTALT SHPK.

Për çdo pyetje apo informacion mbi reklamimin në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës ju lutem kontaktoni:

 

Rovena Hasa

Drejtor Shitje

Email: [email protected]

Email: [email protected]

Mobile: +355 692072185


Në çdo rast apo situatë mund të kontaktoni:

Saida Hoxhaj

Commercial Specialist

Marketing and Commercial Department

Tirana International Airport

Administration Building

Rinas, Tirana

Albania

Phone: +355 69 576 4694

Fax: +355 4 2381 545

E-Mail: [email protected]

Publikuar nga

TIA në 18 Maj 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Publikimet
më të fundit

Më poshtë do të gjeni një përmbledhje të njoftimeve për shtyp dhe publikimeve tona më të fundit të publikuara që shërbejnë për të informuar publikun në mënyrën më të saktë dhe transparente.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Gulliv Air

Fluturoni nga Tirana në Sofje me Gulliv Air. Duke filluar nga 62 Euro.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.