Pasagjerë dhe të ftuar

Shërbimet për klientët tanë

Publikuar nga

TIA në 23 Prill 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Ku pihet duhan në TIA

Në përputhje me politikat për krijimin e një ambienti miqësor e të shëndetshëm për pasagjerët, Tirana International Airport, po aplikon një politikë të rreptë të ndalimit të duhanit në terminalin e ri. Për duhanpirësit ka vetëm një zonë të caktuar ku lejohet duhani: tek Segafredo Bar brenda të cilit ka një sallë të dedikuar për pirjen e duhanit. Kjo iniciativë e vendos TIA-n në pararojë të kompanive që operojnë në Shqipëri, duke treguar kështu përgjegjësinë e saj sociale. (shkarko Rregulloren në Zonën e Shkarkimeve në pjesën e poshtme të ketij dokumenti)

Internet wireless falas

Klientët e Tirana International Airport mund të përdorin falas shërbimin e internetit nëpërmjet lidhjeve WiFi.

Ku mund të blini bileta tek TIA?

Kompania Kategoria Vendodhja
Air Albania Ticket Counter Terminal , Check-in Area
Alitalia Ticket Counter Terminal , Check-in Area
Albawings Ticket Counter Terminal , Check-in Area
Amadeus Travel & Tours Ticket Counter Terminal , Check-in Area
Austrian Airlines Ticket Counter Terminal , Check-in Area
Air Serbia Ticket Counter Terminal , Check-in Area
Albtours D VAS Tour Operator Ticket Counter Terminal , Check-in Area
AvioAlb Ticket Counter Terminal , Check-in Area
British Airways Ticket Counter Terminal , Check-in Area
Dea Lines Ticket Counter Terminal , Check-in Area
Explorer Travel & Tours Ticket Counter Terminal , Check-in Area
Marvi Miracle Ticket Counter Terminal , Check-in Area
Olympic Airways Ticket Counter Terminal , Check-in Area
Prayla Travel Ticket Counter Terminal , Check-in Area
Union Travel Ticket Counter Terminal , Check-in Area
Easy Travel Ticket Counter Terminal , Check-in Area
Blue Panorama Ticket Counter Terminal, Check-un Area 
Sigal Insurance Company Terminal , Check-in Area

Telefona publikë

Telefon - Përballë check-in dhe Zona e Mbërritjes
Kioska Multimedia-telefon-internet - Zona e Nisjes

Publikuar nga

TIA në 23 Prill 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.