Ligjore

Autorësia

Publikuar nga

TIA në 27 Prill 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Përgjegjësia për përmbajtjen e kësaj faqeje interneti qëndron tek:


Tirana International Airport SHPK

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës

Ndërtesa e Administratës

Rinas, Tiranë

Shqipëria


Tel. 00355 4 2381 600

Fax. 00355 4 2381 545

E-mail: [email protected]

Website: www.tirana-airport.com


Shoqëria është e regjistruar sipas Ligjit Shqiptar (Vendimi i Gjykatës Nr. 32127)

Tirana International Airport SHPK nuk mban përgjegjësi për përmbajtjet e ofruara nëpërmjet lidhjeve në faqet e jashtme të internetit.

TIA nuk mban përgjegjësi për saktësinë e informacionit.


Website designed and developed by:

Codify.al

www.codify.al

Tiranë, Albania

Publikuar nga

TIA në 27 Prill 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Publikimet
më të fundit

Më poshtë do të gjeni një përmbledhje të njoftimeve për shtyp dhe publikimeve tona më të fundit të publikuara që shërbejnë për të informuar publikun në mënyrën më të saktë dhe transparente.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Gulliv Air

Fluturoni nga Tirana në Sofje me Gulliv Air. Duke filluar nga 62 Euro.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.