Publikime

TIA: SWISS fillon operimin e destinacionit të ri Tiranë – Zurich

Publikuar nga

TIA në 18 Mars 2019

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

SWISS fillon operimin e destinacionit të ri Tiranë – Zurich

Prej datës 1 Prill 2019 SWISS do të fillojë një destinacion të ri mes Zvicrës dhe Shqipërise. Linja e re e SWISS do të operohet nga Edelweiss, e cila do tu ofrojë pasagjerëve fluturime direkte dy herë në jave në qendrën më të madhe të Zyrihut, ku krijohet dhe mundësia për tu lidhur me Europën, Amerikën e Veriut, dhe gjithë pjesën tjetër të botës.

Fluturimet do të jenë çdo të Hënë dhe të Premte (shiko tabelen në fund)

Zyrihu është qyteti më i madh i Zvicrës me një popullsi prej 380,000 dhe mbi një million njerëz që jetojnë në rajon. Shtëpia e shumë selive dhe firmave Zviceriane, kompanive të shërbimeve financiare, qëndrave kërkimore shkencore dhe bizneseve në indrustrinë krijuese. Ky qytet është një nga qëndrat me të rëndësishme ekonomike të Zvicrës.

Zyrih-u është i lidhur mirë nëpërmjet rrugëve tokësore, hekurudhore dhe ajrore, duke e bërë atë një pikënisje ideale për të zbuluar pjesën tjetër të Zvicrës dhe vendeve përreth saj.

TIA është e përkushtuar në punën e saj për ofrimin e standardeve më të larta kundrejt pasagjerëve, linjave ajrore dhe klientëve. çdo ditë Aeroporti punon për të ofruar një shërbim gjithnjë e më cilësor, dhe një mjedis të qetë dhe të sigurtë për pasagjerët dhe klientët e tij. Kompania ofron gjithashtu një mjedis pune të standardeve të larta për linjat ajrore që operojnë në të.

 

Detajet e Fluturimeve

Destinacioni

 Nr. Fluturimit

Nisje

Mbërritje

Ditët

ZRH-TIA

LX8412

 06.25 08.25 

E Hënë

TIA-ZRH

LX8413

 09.15 11.20 

E Hënë

ZRH-TIA

LX8412

18.00  20.00 

E Premte

TIA-ZRH

LX8413

20.50  22.50 

E Premte

Publikuar nga

TIA në 18 Mars 2019

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.