Publikime

TIA “Airfield 2020” Rehabilitimi i Pistës Ajrore - Punimet përfundimtare të Fazës së Parë

Publikuar nga

TIA në 24 Prill 2020

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

TIA “Airfield 2020” Rehabilitimi i Pistës Ajrore - Punimet përfundimtare të Fazës së Parë

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës (TIA) është duke përfunduar Fazën e Parë të një prej projekteve më të rëndësishme të quajtur "Airfield 2020" i cili ka të bëjë me rehabilitimin e pistës dhe rrugëve lidhëse që mundësojnë lëvizjen e avionëve në zonën ajrore.

Projekti "Airfield 2020" synon të përballojë kërkesën e lëvizjeve të ardhshme të trafikut ajror duke siguruar pajtueshmëri të plotë me standardet ndërkombëtare të ICAO, EASA dhe rregulloreve shqiptare. Punimet në këtë fazë të parë përfshijnë rikonstruksionin e plotë të rrugëve lidhëse W dhe B dhe të gjithë punën në sistemin e ndriçimit.

Ndonëse, trafiku i pasagjerëve ka rënë me 98 përqind për shkak të COVID-19, TIA është plotësisht funksionale dhe po shfrytëzon kohën për zbatimin e projekteve të ndërtimit, për ta bërë aeroportin gati për një fillim të ri.

Publikuar nga

TIA në 24 Prill 2020

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.