Publikime

Sistemi i avancuar i informacionit të fluturimit në kohë reale i instaluar në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës

Publikuar nga

TIA në 09 Shtator 2014

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

- TIA is constantly improving its services for passengers
- More detailed flight information available on TIA website

On 1 December, the real-time flight information on the Tirana International Airport (TIA) website was connected directly with the Airport’s automated system. Since then, TIA has been testing the system’s performance in order to offer its passengers the most accurate information possible.
Changes to flights, delays and cancellations, are now shown immediately on-line for all passengers and those interested to see. Thus passengers travelling through TIA can now check on the website whether there has been any last-minute change to their departing flight, prior to leaving for the Airport. Also, those waiting for passengers to arrive at TIA have the opportunity to check on-line before heading to the Airport when the flight is due to arrive and whether there is a delay or even cancelation.
“Availability of instantly updated information on flight times is crucial for passengers and their family and friends. This is why we are glad to have the opportunity to make life easier for all involved, and to assist our passengers whether on business or leisure trips,” said TIA’s Chief Executive Officer, Mrs Andrea Gebbeken.
TIA is constantly working to make travelling easier and more convenient for its passengers. With this improved service, TIA is further developing its standards and at the same time offering its customers and other interested parties a better service. The updated real-time flight information can be found on the TIA home page: www.tirana-airport.com

Publikuar nga

TIA në 09 Shtator 2014

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.