Publikime

Shkurti 2013 regjistroi numrin më të madh të vizitorëve në faqen e internetit të Tirana International Airport

Publikuar nga

TIA në 09 Shtator 2014

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

- 90,000 vizitorë, me një normë prej rreth 3,200 vizitorë në ditë
- Rekord prej 5,100 vizitorësh më 6 shkurt

Pavarësisht se muaji më i shkurtër i vitit, shkurti 2013 regjistroi rreth 90.000 vizitorë në faqen e Aeroportit Ndërkombëtar të Tiranës (TIA), numri më i madh i vizitorëve të regjistruar ende gjatë tetë viteve të fundit të aktivitetit të kompanisë, thanë zyrtarët.
“Jemi shumë të kënaqur që shumë pasagjerë, shqiptarë dhe të huaj, po vizitojnë faqen tonë. Një numër kaq i madh vizitorësh është kryesisht për shkak të shërbimit në kohë reale që kemi ofruar që nga viti i kaluar për të përmbushur klientët tanë’ nevojave,” tha z. Rolf Castro-Vasquez, Shefi i Operacioneve në TIA.
Të dhënat tregojnë një mesatare prej 3200 vizitorësh në ditë në shkurt. Kulmi i vizitave ishte 5.100, i regjistruar më 6 shkurt gjatë një periudhe kur reshjet e dendura të borës çuan në shumë ndërprerje të fluturimeve në Evropë. Sipas statistikave të publikuara nga TIA për vitin 2012, gjatë vitit ka pasur rreth 950.000 vizita në faqen e internetit. Ndërkohë, numri total i faqeve të klikuara në faqen e internetit të Aeroportit gjatë vitit 2012 arrin në më shumë se 1.8 milionë faqe.
Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës ka përmirësuar vazhdimisht eksperiencën e pasagjerëve duke investuar në zgjidhje inteligjente biznesi për të ofruar informacion, p.sh. statusi i fluturimit dhe vonesat. Numri i madh i klikimeve të vizitorëve inkurajon TIA-n të hetojë mundësitë e mëtejshme të komunikimit ose ofrimit të shërbimeve nëpërmjet faqes së internetit të aeroportit.
“Është e qartë se ekziston një dëshirë e fortë midis kompanisë dhe operatorëve tanë, linjave ajrore dhe operatorëve tokësorë , për të krijuar përvojën më të mirë të mundshme për pasagjerët tanë. Prandaj, ne do t'i mbajmë të gjithë të postuar në lidhje me veçoritë e reja nga TIA ose partnerët tanë të biznesit në faqen e internetit,” shtoi z. Castro-Vasquez.

Publikuar nga

TIA në 09 Shtator 2014

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.