Publikime

Soirée Albanaise - Happy Hour

Publikuar nga

TIA në 24 Prill 2023

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

TIA në bashkëpunim me Aeroportin Nice Cote D’azur organizuan eventin Soirée Albanaise me qëllim vendosjen e lidhjeve dhe bashkëpunimit mes operatorëve turistikë shqiptarë dhe francezë nëpërmjet eventit të Happy Hour, prezantimi dhe diskutimeve konstruktive.

Publikuar nga

TIA në 24 Prill 2023

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Publikimet
më të fundit

Më poshtë do të gjeni një përmbledhje të njoftimeve për shtyp dhe publikimeve tona më të fundit të publikuara që shërbejnë për të informuar publikun në mënyrën më të saktë dhe transparente.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Gulliv Air

Fluturoni nga Tirana në Sofje me Gulliv Air. Duke filluar nga 62 Euro.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.