Publikime

Publikuar nga

TIA në 27 Mars 2023

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Jemi të emocionuar të ndajmë me ju se Tirana International Airport është vlerësuar nga Këshilli Ndërkombëtar i Aeroporteve për performancën shumë të mirë të tij në vitin 2022, duke arritur një përmirësim të jashtëzakonshëm prej 55.7% krahasuar me vitin 2019.


Ne krenohemi me këtë njohje, pasi është një dëshmi e përpjekjeve tona të vazhdueshme për të përmirësuar shërbimet tona për pasagjerët, linjat ajrore dhe palët e interesuara. Kohët sfiduese të sjella nga pandemia vetëm sa kanë nxitur angazhimin tonë për të ofruar operacione të sigurta, të besueshme dhe efikase të aeroportit.


Suksesi ynë nuk do të ishte i mundur pa përkushtimin dhe punën e palodhur të ekipit tonë, i cili ka treguar qëndrueshmëri dhe përshtatshmëri gjatë gjithë pandemisë. Ne gjithashtu shprehim mirënjohjen tonë për partnerët tanë dhe palët e interesuara për mbështetjen e tyre të palëkundur në arritjen e qëllimeve tona.

Publikuar nga

TIA në 27 Mars 2023

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Publikimet
më të fundit

Më poshtë do të gjeni një përmbledhje të njoftimeve për shtyp dhe publikimeve tona më të fundit të publikuara që shërbejnë për të informuar publikun në mënyrën më të saktë dhe transparente.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Gulliv Air

Fluturoni nga Tirana në Sofje me Gulliv Air. Duke filluar nga 62 Euro.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.