Në aeroport

Terminali Privat

Publikuar nga

TIA në 28 Tetor 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

“Terminali Privat” ndodhet në një vendndodhje diskrete, të ndarë nga terminali kryesor (pranë VIP-it), larg linjave të gjata dhe të zhurmshme.


Ky Terminal është krijuar për të ofruar disa shërbime ekskluzive të aeroportit në një vend (One Stop Shop), për të kursyer gjënë më të vlefshme që keni, KOHËN.

Publikuar nga

TIA në 28 Tetor 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Gulliv Air

Fluturoni nga Tirana në Sofje me Gulliv Air. Duke filluar nga 62 Euro.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.