Publikime

Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë nga Tirana International Airport

Publikuar nga

TIA në 03 Shtator 2021

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë nga Tirana International Airport

Ju bëjmë me dije se duke filluar nga data 1 Shtator 2021 në terminal lejohet të hyjnë vetëm pasagjerët që udhëtojnë.


Pasagjerët duhet të jenë të pajisur me:

  • Maskën
  • Biletën e udhëtimit
  • Testin PCR ose Antigen apo çertifikatën e vaksinës në varësi të destinacionit ku udhëtoni
  • Formularin PLF sipas kërkesave të shtetit ku udhëtoni.


Ju faleminderit për bashkëpunimin,

Tirana International Airport

Publikuar nga

TIA në 03 Shtator 2021

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Publikimet
më të fundit

Më poshtë do të gjeni një përmbledhje të njoftimeve për shtyp dhe publikimeve tona më të fundit të publikuara që shërbejnë për të informuar publikun në mënyrën më të saktë dhe transparente.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Gulliv Air

Fluturoni nga Tirana në Sofje me Gulliv Air. Duke filluar nga 62 Euro.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.