Publikime

Solidaritet me Shqipërinë

Publikuar nga

TIA në 27 Nëntor 2019

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës mbështet dhurimin për të prekurit nga tërmeti në Shqipëri. Fondet do të shpërndahen nga World Vision Albania & Kosova tek familjet në nevojë urgjente për ndihmë.

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës mbështet donacionin për të gjithë njerëzit në Shqipëri që u goditën nga tërmeti. Fondet do të shkojnë nga World Vision Albania dhe Kosova për familjet që janë dëmtuar më shumë nga ky tërmet.

Dhuro:

Transferte bankare:

Raiffeisen Bank
Nr. Llogarie: 00 3088 0359
IBAN: AL60 2021 1013 0000 0000 3088 0359
SWIFT: SGSBALTX
Emri i llogari-mbajtësit: Fondacioniquacionio&euld;

Intesa San Paolo Bank
Nr. Llogarise: 1009031802 Leke
IBAN: AL36208110080000001009031802 Leke
SWIFT: USALALTR
Emri: World Vision Albania

Intesa
Nr. Llogarise: 1009031811 Euro
IBAN: AL84208110080000001009031811 Euro
SWIFT: USALALTR
Emri: World Vision Albania

Intesa San Paolo Bank
Nr.Llogarise 1009031801 USD
IBAN: AL63208110080000001009031801 USD
SWIFT: USALTR
Emri : World Vision Albania

Pagesa online me karte debiti/krediti
https://www.tungjatjeta.al/paguaj-me-karte-krediti< /p>

Pagesa me pay pal
https://www.tungjatjeta.al/paguaj-me-paypal


#solidaritetmethalbaninë

 

 

Publikuar nga

TIA në 27 Nëntor 2019

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.