Publikime

Tirana International Airport përzgjidhet nga Aegean Airlines si Stacioni Jugor Evropian me shërbimin më të mirë për 2017

Publikuar nga

TIA në 26 Prill 2017

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Tirana International Airport përzgjidhet nga Aegean Airlines si Stacioni Jugor Evropian me shërbimin më të mirë për 2017

 

Tirana International Airport (TIA) është përzgjedhur nga kompania ajrore Aegean Airlines si Stacioni Jugor Evropian me shërbimin më të mirë për vitin 2017, në shenjë mirënjohjeje për shërbimet cilësore të ofruara nga TIA.

 “Ne jemi të gjithë të kënaqur për këtë çmim që i jepet TIA-s dhe stafit të saj nga shoqëria ajrore Aegean Airlines, e cila ushtron aktivitetin në Tirana International Airport prej shumë vitesh. TIA punon çdo ditë me përkushtim për t’i shërbyer të gjitha shoqërive ajrore dhe pasagjerëve në mënyrën më të mirë të mundshme”, u shpreh Z. Rolf Castro-Vasquez, Drejtori i Përgjithshëm Ekzekutiv i TIA-s.

 Aegean Airlines operon me fluturime ditore në Tirana International Airport, duke i shërbyer një numri prej 6,000 pasagjerësh në muaj.

 

 

Publikuar nga

TIA në 26 Prill 2017

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.