Publikime

Tirana International Airport inaguron Zyrën për Shërbimet e Turizmit

Publikuar nga

TIA në 09 Shtator 2014

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

- Turistët do të gjejnë më shumë informacione të dobishme në aeroport
- TIA po zhvillohet vazhdimisht për të kënaqur kërkesat e pasagjerëve dhe klientëve të tjerë

Nga sot, Tirana International Airport (TIA) ofron një shtesë në shërbimet që ofron brenda terminalit me hapjen e një Zyre për Shërbimet e Turizmit. Me iniciativën e Ministrisë së Turizmit, Kulturës, Rinisë dhe Sporteve të Shqipërisë dhe sponsorizuar nga Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Zhvillim (TIKA), në bashkëpunim me TIA, shërbimi është i disponueshëm për turistët që nga data 6 gusht 2012. Informacioni i turizmit tavolina do të jetë e hapur shtatë ditë në javë dhe do të ofrojë një gamë të gjerë informacioni për pasagjerët.
Në këtë zyrë turistët mund të gjejnë informacione për destinacione të ndryshme në dymbëdhjetë qarqet e Shqipërisë ndër të tjera: Berat, Durrës, Elbasan, Gjirokastrës, Tiranës dhe Vlorës. Ata që kërkojnë informacion më të detajuar apo të gjerë do të drejtohen në zyrën qendrore në Tiranë. Aty do të gjejnë ndihmë dhe informacion mbi vendet më të frekuentuara të vendit dhe atraksionet e tjera në Shqipëri, duke përfshirë shërbimet e ofruara në vende të ndryshme, llojin dhe koston e akomodimit në dispozicion, mënyrën e arritjes, etj.
“ Ky është një zhvillim i rëndësishëm për promovimin e vendit. Turizmi është një faktor kyç për kompaninë tonë, për zhvillimin e këtij vendi dhe arritjet e tij të mëdha. TIA ka qenë gjithmonë një mbështetëse e madhe e progresit këtu dhe turizmi do të thotë shkëmbim kulturor, stimuj për biznes dhe rritje ekonomike, prandaj çdo iniciativë në këtë drejtim është gjithmonë e mirëpritur,” tha Kryeshefi Ekzekutiv i TIA-s, znj. Andrea Gebbeken.
TIA po punon vazhdimisht për të përmirësuar mjedisin në aeroport, duke u përpjekur të kuptojë dhe parashikojë nevojat e pasagjerëve dhe vizitorëve të saj. Dëshmi e kësaj pune të vështirë është numri në rritje i pasagjerëve që shërbehen çdo vit.

Publikuar nga

TIA në 09 Shtator 2014

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.