Publikime

Tirana International Airport experienced moderation in passenger numbers in 2012

Publikuar nga

TIA në 09 Shtator 2014

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës përjetoi një moderim në numrin e pasagjerëve në vitin 2012

Publikuar nga

TIA në 09 Shtator 2014

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Gulliv Air

Fluturoni nga Tirana në Sofje me Gulliv Air. Duke filluar nga 62 Euro.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë