Publikime

Katër kompani ajrore pritet të kryejnë 140 fluturime direkte në javë nga Tirana drejt Italisë

Publikuar nga

TIA në 26 Gusht 2014

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

- Alitalia dhe AirOne do të shtojnë fluturimet drejt destinacioneve italiane
- Meridiana, Livingston dhe kompania ajrore Small Planet do të fillojnë operimet nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës (TIA) informon pasagjerët se duke filluar nga data 20 dhjetor 2013, katër kompani ajrore do të operojnë rreth 140 fluturime në javë nga Tirana drejt destinacioneve të ndryshme të Italisë.
Pas pezullimit të fluturimeve të Belle Air dy javë më parë, një numër kompanish ajrore shprehën interes në tregun ajror shqiptar. Alitalia dhe AirOne do të numërojnë tashmë rreth 114 fluturime direkte duke e shtuar frekuencën e fluturimeve të tyre, ndërsa emra të rinj do t’i shtohen operatorëve në TIA si Meridiana, Livingston dhe Small Planet Airlines.
Destinacionet kryesore që do të shërbehen nga kompanitë e mësipërme do të jenë Milano, Roma, Venecia, Bolonja, Verona, Pisa, Bari, Torino, Xhenova dhe Napoli.
Në vijim, Olympic Air shton frekuencën e fluturimeve duke filluar nga 11 Dhjetori, ndërsa kompania Adria Airways do të shtojë fluturimet për në Ljubljanë duke filluar nga 12 Dhjetori.
Për informacion të mëtejshëm mbi fluturimet ditore në kohë reale, mund të vizitohet faqja zyrtare online e aeroportit: www.airport-tirana.com. Të rejat mbi kompanitë e reja do të publikohen në faqen e internetit pas datës 20 dhjetor.
Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës dëshiron t’u japë të gjithë pasagjerëve, klientëve dhe partnerëve të tij, urimet më të mira për festat e fundvitit dhe për një 2014 të gëzuar, të shëndetshëm dhe të begatë.

Publikuar nga

TIA në 26 Gusht 2014

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.