Publikime

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës: Emërohet Drejtori i ri i Përgjithshëm Ekzekutiv

Publikuar nga

TIA në 26 Gusht 2014

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

- Z. Rolf Castro-Vasquez emërohet Drejtori i Përgjithshëm Ekzekutiv i TIA-s
- Këshilli Administrativ i TIA-s shpreh besimin në suksesin e vazhdueshëm të kompanisë

Duke filluar nga data 19 Qershor 2013, Drejtori i ri i Përgjithshëm Ekzekutiv i kompanisë Tirana International Airport (TIA), do të jetë Z. Rolf Castro-Vasquez. Ai do të vazhdojë punën e Znj. Andrea Gebbeken, e cila e përfundon kontratën e saj me kompaninë. Skuadra e re e menaxhimit të TIA’s do të jetë e përbërë nga Z. Rolf Castro-Vasquez si Drejtor i Përgjithshëm Ekzekutiv dhe Znj. Suela Keri, si Shefe e Përgjithshme e Financës. Dy Ekzekutivët janë aktualisht anëtarë te Grupit të Menaxhimit të TIA-s dhe do të ndërmarrin përgjegjësi shtesë në kompani.

“Ndihemi të kënaqur me shkallën e zhvillimit që kompania ka arritur në 8 vitet e menaxhimit nga Tirana International Airport. Rritja e numrit të pasagjerëve gjatë kësaj periudhe ka qenë e lartë dhe lehtësirat në aeroport janë mbresëlënëse, ndërkohë që ruajtja e niveleve të larta të standardeve të operimeve ka qene faktori kyç i suksesit. Jemi optimistë që kompania jonë do vazhdojë të rritet e fuqishme dhe e suksesshme nën drejtimin efikas të Z. Castro-Vasquez. Falë bashkëpunimit të suksesshëm në të shkuarën ndërmjet Ekzekutivëve, jemi të sigurt që Z.Castro-Vasquez dhe Znj. Keri do të vazhdojnw rrugën e suksesit për zhvillimin e mëtejshëm të aeroportit”, tha Z. Holger Linkweiler, Kryetar i Këshillit Administrativ të TIA-s.

Z. Castro-Vasquez ka qenë Drejtor i Përgjithshëm i Operimeve të TIA-s për shtatë vjet e gjysëm dhe së fundmi, do të ndërmarrë përgjegjësi për zhvillimin dhe strategjitë e kompanisë. Z. Castro-Vasquez ka kaluar 30 vjet të karrierës së tij profesionale në industrinë e trafikut ajror, në pozicione dhe shoqëri të ndryshme. Zj. Keri ka punuar për TIA-n për gjashtë vitet e fundit, duke sjellë përvojë të gjerë profesionale në financë, kontabilitet dhe auditim.

Zj. Gebbeken i është përkushtuar punës me TIA-n që nga viti 2007 dhe tashmë do të rikthehet në Gjermani, me një detyrë të re pranë HOCHTIEF Aktiengesellschaft. Këshilli Administrativ I TIA-s i jep mirënjohjen e veçantë Zj. Gebbeken për devotshmërinë, pasionin dhe udhëheqjen e kompanisë.

Publikuar nga

TIA në 26 Gusht 2014

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.