Perditësime Covid

(PËRDITËSIM) Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë nga Tirana International Airport drejt Belgjikës

Publikuar nga

TIA në 14 Shtator 2021

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Belgjika e ka vendosur Shqipërinë në zonën e kuqe, domethënë me risk të lartë infektimi Covid-19. Si pasojë:

 

Lejohet të udhëtojnë drejtë Belgjikës vetëm personat që janë rezident dhe pasagjerët Shqiptarë që kanë arsye esenciale hyrjeje në Belgjikë. Dokumentin esencial të udhëtimit mund ta merrni duke kontaktuar me Konsullaten ose Ambasadën më të afërt të Belgjikës.

 

Personat që marrin dokumentin esencial të udhëtimit duhet që:

1. Të jenë të pajisur me çertifikatën e Vaksinës ose Testin PCR.
2. Të testohen përsëri në ditën e 7.
3. Të paraqesin provë të kalimit të infeksionit Sars-Cov2, e vlefshme deri në 6 muaj pas shërimit.
4. Të plotësojnë formularin PLF pa të cilin nuk udhëtoni dot.

 

Linku formularit: https://travel.info-coronavirus.be/

 

Faleminderit për bashkepunimin,

Tirana International Airport

Publikuar nga

TIA në 14 Shtator 2021

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Publikimet
më të fundit

Më poshtë do të gjeni një përmbledhje të njoftimeve për shtyp dhe publikimeve tona më të fundit të publikuara që shërbejnë për të informuar publikun në mënyrën më të saktë dhe transparente.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Gulliv Air

Fluturoni nga Tirana në Sofje me Gulliv Air. Duke filluar nga 62 Euro.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.