Perditësime Covid

Formulari PLF

Publikuar nga

TIA në 07 Shtator 2021

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Nëse udhëtoni për në ndonj¨rin nga vendi e nxjerre m¨ poshtë, sigurohuni që të plotësoni formularët shëndetësorë para se të paraqiteni në sportel, në të kundërtën nuk do të mund të pranoheni për udhëtim.


Gjermani / Gjermani: www.einreiseanmeldung.de.


Itali / Itali: app.euplf.eu/


Greqi / Greqi: en.aegeanair.com/passenger-locator-form/


Zvicër / Zvicër: swissplf.admin.ch/formular


Belgjikë / Belgjikë: https://travel.info-coronavirus.be/public-health-passenger-locator-form

 

Turqi / Turqi: register.health.gov.tr/


Mbretëria e Bashkua / Mbretëria e Bashkuar: gov.uk/provide-journey-contact-details-before-travel-uk


Austri / Austri: entry.ptc.gv.at/


Norvergji / Norway: reg.entrynorway.no/


Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës

Publikuar nga

TIA në 07 Shtator 2021

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Gulliv Air

Fluturoni nga Tirana në Sofje me Gulliv Air. Duke filluar nga 62 Euro.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.