Perditësime Covid

Qendër Testimi PCR për pasagjerët që nisen në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës

Publikuar nga

TIA në 31 Maj 2021

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Testin PCR keni mundësinë ta kryeni në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës.

Për të bërë testin PCR Covid-19, duhet të ndiqni hapat më poshtë.

1. Ju lutemi të vini në aeroport tre orë para fluturimit tuaj

2. Ju lutemi prisni për rezultatet e testit tuaj 90 minuta

3. Testi Covid-19 PCR do t'ju dorëzohet në anglisht

4. Kosto e testit PCR është 35 Euro

5. Qendra e Testimit PCR është në shërbim 24 orësh

 

Testi i antitrupave (testi i gjakut), i përdorur për të përcaktuar nëse pasagjerët kanë pasur infeksion më parë me koronavirus (COVID-19) dhe testi i Antigjenit, i përdorur për të përcaktuar nëse individi është ende i sëmurë, nuk mund të merret në këtë qendër.

 

Ku mund të testohem?

Testet bëhen direkt në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës, në Qendrën e Testimit që ndodhet jashtë zonës së Mbërritjeve. Pasagjerët që kanë PCR nuk dërgohen në asnjë spital për procedurat, testet kryen në laboratorin e vendosur në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës.

Publikuar nga

TIA në 31 Maj 2021

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Publikimet
më të fundit

Më poshtë do të gjeni një përmbledhje të njoftimeve për shtyp dhe publikimeve tona më të fundit të publikuara që shërbejnë për të informuar publikun në mënyrën më të saktë dhe transparente.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Gulliv Air

Fluturoni nga Tirana në Sofje me Gulliv Air. Duke filluar nga 62 Euro.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.