Pasagjerë dhe të ftuar

Të humbura & gjetura

Publikuar nga

TIA në 23 Prill 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

I dashur pasagjer,

Nëse bagazhi juaj nuk ka mbërritur ende, ju lutemi kontaktoni zyrën tonë të Humbur dhe Gjetur të Aeroportit në numrat e mëposhtëm të telefonit:


Zyra: + 355 4 2381 681

Zyra: + 355 4 2381 682

Celular: +355 069 20 66626

ose në adresën elektronike: lost&[email protected]


Faleminderit për bashkëpunimin,

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës

Publikuar nga

TIA në 23 Prill 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.