Pyetje të shpeshta

Ku pihet duhan në TIA?

Publikuar nga

TIA në 17 Maj 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Në përputhje me politikat për krijimin e një ambienti miqësor e të shëndetshëm për pasagjerët, Aeroportit Ndërkombëtar të Tiranës po aplikon një politikë të rreptë të ndalimit të duhanit në terminal. Për duhanpirësit ka vetëm një zonë të caktuar ku lejohet duhani: ajo është tek nisjet, ka një sallë të dedikuar për pirjen e duhanit, si dhe jashtë terminalit.

Publikuar nga

TIA në 17 Maj 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.