Kompania

TIA Management

Publikuar nga

TIA në 26 Prill 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Hyrje


Kryeshefi Ekzekutiv (CEO)

Dr. Constantin von Alvensleben


Shefi Ekzekutiv (CEO) mban përgjegjësinë e përgjithshme për zhvillimin dhe strategjinë e kompanisë. Ai mbikëqyr legjitimitetin e të gjitha veprimeve të ndërmarra, ai mban përgjegjësinë për ofrimin fitimprurës të operacioneve të plota të aviacionit në aeroport në përputhje me standardet shqiptare dhe ICAO.

Ai gjithashtu menaxhon sigurinë e aeroportit dhe marrëdhëniet me linjat ajrore, agjencitë qeveritare, stafin dhe furnitorët.

Si drejtues i kompanisë, ai është personi kontaktues për të gjitha palët e interesuara.


Shefi i Operacioneve (COO)

Z. Volker Wendefeuer


Shefi i Operacioneve (COO) ka përgjegjësinë për operacionet e Aeroportit. Z. Wendefeuer ka pasur një karrierë të jashtëzakonshme prej më shumë se 50 vitesh në operacionet e aeroportit. Më parë, nga viti 1999 deri në vitin 2004 ka punuar si Drejtor Kryesor Operacional i Aeroportit Ndërkombëtar të Athinës në Greqi. Nga viti 2005, ai punoi si Zëvendës President i Lartë i Operacioneve dhe Shërbimeve Terminale në Fraport, Gjermani.

Si drejtues i kompanisë, ai është personi kontaktues për të gjitha palët e interesuara.


Zyrtari Kryesor Financiar (CFO)

Erinda Xhaferraj


Zyrtari Kryesor Financiar (ZKF) është përgjegjës për funksionet financiare, duke përfshirë kontabilitetin, auditimin, thesarin, financat e korporatave dhe marrëdhëniet me investitorët. Znj. Xhaferraj ka një përvojë të gjerë dhe ka mbajtur poste menaxheriale në disa prej firmave më të mira të konsulencës dhe auditimit. Ajo është e specializuar në raportimin tatimor dhe financiar vendor dhe ndërkombëtar. Ajo është gjithashtu anëtare e ACCA dhe IEKA.

Publikuar nga

TIA në 26 Prill 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Gulliv Air

Fluturoni nga Tirana në Sofje me Gulliv Air. Duke filluar nga 62 Euro.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë