Transporti & Drejtimet

Me autobus

Publikuar nga

TIA në 23 Prill 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Tirane

LU-NA shpk ofron shërbimin e transportit të pasagjerëve nga TIA në Tirane dhe anasjelltas.

Tarifa e shërbimit për një rrugë është 400 Albanian Lek.

 

Oraret e shërbimit:

Tirane – TIA – Tirane

Për t’u shërbyer pasagjerëve është vendosur një linjë e rregullt autobusi që ofron shërbim cdo dite ,nga ora 06:00 e mëngjesit deri në oren 24:00 te mbremjes e quajtur Rinas Express, e cila udhëton nga Tirana në Aeroport e kthim çdo një orë. Autobusi është i parkuar në Tiranë mbrapa Pallatit te OPERAS dhe BALETIT. Udhetimi zgjat 30 minuta.

Oraret e shërbimit:

Frekuenca : Çdo dite te javes

Tirane - TIA:

06:00;07:00;08:00;09:00;10:00;11;00;12:00;13:00;14:00;15:00;16:00;17:00;18;00;19:00,20:00; 21:00,22:00,23:00; 24:00.

 

TIA - Tirane:

 07:00; 08:00;09:00;10:00;11;00;12:00;13:00;14:00;15:00;16:00;17:00;18;00;19:00,20:00;

 21:00,22:00,23:00,24:00, 01:00, 02:00

Në rast se ju nevojitet më tepër informacion, ju lutem të kontaktoni në numrat e mëposhtëm:

Celulari: 0692982128

 

 

 

Durres


Service Hours:

Durres - Aeroport: 08:00; 09:30; 11:00; 13:00; 15:00;

Aeroport - Durres: 10:00; 12:00; 14:00; 15:30; 17:00

Frekuenca; Cdo dite

Cmimi: 600 Leke

 

Contact: Adis shpk

Phone:+355 52 22 55 39

Mobile: +355 68 60 90 721

Email: [email protected]

 

 

Fier

Likometaj Aeroport ofron shërbimin e transportit të pasagjerëve nga TIA në Fier dhe anasjelltas.

Tarifa e shërbimit për një rrugë është 1,000.00 Albanian Lek.

Tarifa e shërbimit për vajtje-ardhje është 1,000.00 Albanian Lek. (Brenda dites).

 

Oraret e shërbimit:

Fier – TIA: 03:00, 05:30 , 08:30 ,10:30 ,13:30 , 15:00: 17:00 ; 19:00 , 00:00

TIA – Fier: 09:00 , 10:30, 11:30 , 13:00 , 16:30 , 17:30 , 19:00 , 21:00 , 23:00

 

Në rast se ju nevojitet më tepër informacion, ju lutem të kontaktoni numrat e meposhtem

Mobile: 00355696740073

E-mail: [email protected]

Web: www.likometajaeroport.com

 


Vlore

Hermes Airport shpk ofron shërbimin e transportit të pasagjerëve nga TIA në Vlore dhe anasjelltas.

Tarifa e shërbimit për një rrugë është 1,000.00 Albanian Lek.


Oraret e shërbimit:

Vlore - Rinas: 05:00, 07:30, 11:00, 12:30, 14:00, 17:00

Rinas - Vlore: 10:00, 11:30, 13:30, 14:30, 16:30, 22:00

 

Në rast se ju nevojitet më tepër informacion, ju lutem të kontaktoni numrat e meposhtem.

Mob: +355 676097542

E-mail: [email protected]

Website: www.hermesaeroport.com

Publikuar nga

TIA në 23 Prill 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Gulliv Air

Fluturoni nga Tirana në Sofje me Gulliv Air. Duke filluar nga 62 Euro.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë