Pyetje të shpeshta

Ku mund të pres për të takuar miqtë dhe të afërmit?

Publikuar nga

TIA në 18 Maj 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Pasagjerët të cilët udhëtojnë drejt TIA-s mund të priten jashtë zonës së Mbërritjeve.

Për më tepër informacion mund të drejtoheni në pikën e informacionit të aeroportit në terminal apo të telefononi Call Center +355 4 2381 800

Publikuar nga

TIA në 18 Maj 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Rent Point Albania

Super çmime për makina me qera! Shijoni udhëtimin tuaj në maksimum.

Mësoni më shumë

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

Regjistrohu në buletinin tonë

Ofertat e zgjedhura për pushime, frymëzimin dhe këshillat më të fundit të udhëtimit, direkt në kutinë tuaj hyrëse.