FLUTURIMET

  • 02:20Sabiha Gokcen Intl. - PC 282
  • 04:25Vienna / Vjene - OS 850
  • 05:00Belgrade / Beograd - JU 217
  • 06:15Frankfurt - LH 1455
  • 06:20London Luton - W9 4466

Home > Kompania > Njoftime për shtyp

Përditësim - Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë nga Tirana International Airport drejt Hollandës

16.09.2021

Të gjithë pasagjerët shqiptarë që udhëtojnë nga Tirana International Airport drejt Hollandës duhet të jenë të vaksinuar me një nga vaksinat e miratuara nga EMA dhe OBSH dhe duhet të plotësojnë formularin në linkun e meposhtëm:


https://www.government.nl/topics/coronavirus-covid-19/documents/publications/2021/07/01/vaccine-declaration-covid-19


Përsonat që nuk janë të vaksinuar mund të udhëtojnë drejt Hollandës vetëm për arsye esenciale duke paraqitur një test PCR 72 ore ose antigen 48 ore ose një provë të kalimit të infeksionit Sars-Cov2, e vlefshme deri në 6 muaj pas shërimit.


Fëmijët nën moshën 12 vjeç përjashtohen nga detyrimi i testit molekular.


Për më shumë informacion ju lutem vizitoni faqen zyrtare të qeverisë hollandeze:


https://www.government.nl/topics/coronavirus-covid-19/visiting-the-netherlands-from-abroad/exemptions-to-the-entry-ban/eu-entry-ban-exemption-categories


Faleminderit për bashkëpunimin,


Tirana International Airport