FLUTURIMET

  • 02:20Sabiha Gokcen Intl. - PC 282
  • 04:25Vienna / Vjene - OS 850
  • 05:00Belgrade / Beograd - JU 217
  • 06:15Frankfurt - LH 1455
  • 06:20London Luton - W9 4466

Home > Kompania > Njoftime për shtyp

(PËRDITËSIM) Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë nga Tirana International Airport drejt Belgjikës

14.09.2021

Belgjika e ka vendosur Shqipërinë në zonën e kuqe, domethënë me risk të lartë infektimi Covid-19. Si pasojë:

 

Lejohet të udhëtojnë drejtë Belgjikës vetëm personat që janë rezident dhe pasagjerët Shqiptarë që kanë arsye esenciale hyrjeje në Belgjikë. Dokumentin esencial të udhëtimit mund ta merrni duke kontaktuar me Konsullaten ose Ambasadën më të afërt të Belgjikës.

 

Personat që marrin dokumentin esencial të udhëtimit duhet që:

1. Të jenë të pajisur me Çertifikatën e Vaksinës ose Testin PCR.
2. Të testohen përsëri në ditën e 7.
3. Të paraqesin provë të kalimit të infeksionit Sars-Cov2, e vlefshme deri në 6 muaj pas shërimit.
4. Të plotësojnë formularin PLF pa të cilin nuk udhëtoni dot.

 

Linku formularit: https://travel.info-coronavirus.be/

 

Faleminderit për bashkepunimin,

Tirana International Airport