FLUTURIMET

  • 02:20Sabiha Gokcen Intl. - PC 282
  • 04:25Vienna / Vjene - OS 850
  • 05:00Belgrade / Beograd - JU 217
  • 06:15Frankfurt - LH 1455
  • 06:20London Luton - W9 4466

Home > Kompania > Njoftime për shtyp

Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë nga Tirana International Airport drejt Belgjikës

08.09.2021

Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë nga Tirana International Airport drejt Belgjikës

 

Të gjithë përsonat që udhëtojnë nga Tirana International Airport drejt Belgjikës dhe që nuk janë rezident në Belgjikë

duhet:

1. Të jenë të pajisur me Çertifikatën e Vaksinës ose Testin PCR
2. Të testohen përsëri në ditën e 7
3. Të paraqesin provë të kalimit të infeksionit Sars-Cov2, e vlefshme deri në 6 muaj pas shërimit.

 

Të gjithë përsonat që udhëtojnë nga Tirana International Airport drejt Belgjikës dhe janë rezident Belgjikë duhet:

 

1. Të testohen në ditën e parë ose të dytë.
2. Të testohen përsëri në ditën e 7
3. Të paraqesin provë të kalimit të infeksionit Sars-Cov2, e vlefshme deri në 6 muaj pas shërimit.

 

Fëmijët nën moshën 12 vjeç përjashtohen nga detyrimi i testit molekular.

 

Faleminderit per bashkepunimin,

Tirana International Airport