FLUTURIMET

  • 02:20Sabiha Gokcen Intl. - PC 282
  • 04:25Vienna / Vjene - OS 850
  • 05:00Belgrade / Beograd - JU 217
  • 06:15Frankfurt - LH 1455
  • 06:20London Luton - W9 4466

Home > Kompania > Njoftime për shtyp

Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë nga Tirana International Airport drejt Italisë dhe Greqisë

13.08.2021

Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë nga Tirana International Airport drejt Italisë dhe Greqisë , ju rikujtojmë që është i detyrueshëm të plotësohet dhe printohet formulari PLF 24 orë para udhëtimit.

 


Në rast se ky formular nuk plotësohet brenda këtij afati, nuk udhëtoni dot.

 


Linku për formularin drejtë Italisë: https://app.euplf.eu/


Linku për formularin drejtë Greqisë: https://en.aegeanair.com/passenger-locator-form/


Gjithashtu ju rikujtojme se për të udhëtuar drejt Italisë duhet të:


- Paraqitni rezultatin testit PCR 72 orë para nisjes ose testin antigjenik të 48 orëve të fundit, kjo vlen dhe për pasagjerët që janë të vaksinuar.


Për të gjithë pasagjerët që udhëtojnë në Greqi kërkohet një nga këto kritere:


1. Test COVID, ose
2. Një dëshmi që personi e ka kaluar ose
3. çertifikata e vaksininimit


Ju rikujtojmë se jemi në dispozion të çdo pasagjeri për t'i shërbyer sa më mirë, e në të njëjtën kohë, mbetemi besnikë të durimit dhe bashkëpunimit.


Faleminderit për mirëkuptimin
Tirana International Airport