FLUTURIMET

  • 03:15Sabiha Gokcen Intl. - PC 284
  • 04:05Belgrade / Beograd - JU 217
  • 04:25Vienna / Vjene - OS 850
  • 06:00Milan Malpensa - W6 6607
  • 06:05Pisa / Piza - W6 3853

Home > Kompania > Njoftime për shtyp

Hiqen të gjitha kufizimet për qytetarët shqiptarë që duan të udhëtojnë në Belgjikë.

25.06.2021

Hiqen të gjitha kufizimet për qytetarët shqiptarë që duan të udhëtojnë në Belgjikë.

 


As testi, as vaksinat nuk janë të detyrueshme.

 


Mjafton bileta, pasaporta dhe maska.

 


Ju urojmë shëndet të gjitha familjeve që bashkohen.

 


Ju faleminderit për bashkëpunimin,
Tirana International Airport