FLUTURIMET

  • 03:15Sabiha Gokcen Intl. - PC 284
  • 04:05Belgrade / Beograd - JU 217
  • 04:25Vienna / Vjene - OS 850
  • 06:00Milan Malpensa - W6 6607
  • 06:05Pisa / Piza - W6 3853

Home > Kompania > Njoftime për shtyp

Nga sot, 26 Qershor 2021, hiqen të gjitha kufizimet për qytetarët shqiptarë që duan të udhëtojnë në Zvicër.

26.06.2021

Nga sot, 26 Qershor 2021, hiqen të gjitha kufizimet për qytetarët shqiptarë që duan të udhëtojnë në Zvicër.


Mjafton bileta, pasaporta dhe maska.


Vendet që nuk kërkojnë test apo vaksinë për pasaportat shqiptare deri tani janë:


Austria
Hollanda
Belgjika
Zvicra


Ju urojmë shëndet.


Faleminderit për bashkëpunimin,
Tirana International Airport