FLUTURIMET

  • 03:15Sabiha Gokcen Intl. - PC 284
  • 04:05Belgrade / Beograd - JU 217
  • 04:25Vienna / Vjene - OS 850
  • 06:00Milan Malpensa - W6 6607
  • 06:05Pisa / Piza - W6 3853

Home > Kompania > Njoftime për shtyp

Njoftim: Shtohet numri i fluturimeve nga TIA

11.06.2021

Që nga 1 Korrik Lufthansa, Austrian Airlines, SWISS dhe Eurowings shtojnë më shumë fluturime nga Tirana International Airport
Orari i verës rivitalizohet me fluturimet e mëposhtme:


Lufthansa do të kryejë 3 fluturime ditore në Frankfurt dhe 1 fluturim ditor në Mynih.

 


Austrian Airlines do të kryejë 2 fluturime ditore për në Vjenë.

 


SWISS Edelweiss do të kryejë 2 fluturime javore për në Zyrih.

 


Eurowings do të rifillojë fluturimet javore në Dusseldorf çdo të Premte dhe Këln çdo të Dielë.

 


Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian, nënshtetasit EU dhe qytetarët që plotësojnë kushtet e udhetimit, sipas vendeve pritese.


Ju faleminderit për bashkëpunimin,
Tirana International Airport