FLUTURIMET

  • 03:15Sabiha Gokcen Intl. - PC 284
  • 04:05Belgrade / Beograd - JU 217
  • 04:25Vienna / Vjene - OS 850
  • 06:00Milan Malpensa - W6 6607
  • 06:05Pisa / Piza - W6 3853

Home > Kompania > Njoftime për shtyp

Qendër Testimi PCR për pasagjerët që nisen në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës

31.05.2021

Testin PCR keni mundësinë ta kryeni në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës. Për të bërë testin PCR Covid-19, ju lutem ndiqni hapat më poshtë.


1. Ju lutemi të vini në aeroport tre orë para fluturimit tuaj
2. Ju lutemi prisni për rezultatet e testit tuaj 60 minuta
3. Testi Covid-19 PCR do t'ju dorëzohet në anglisht
4. Kosto e testit PCR është 35 Euro
5. Qendra e Testimit PCR është në shërbim 24 orësh


Testi i antitrupave (testi i gjakut), i përdorur për të përcaktuar nëse pasagjerët kanë pasur infeksion më parë me koronavirus (COVID-19) dhe testi i Antigjenit, i përdorur për të përcaktuar nëse individi është ende i sëmurë, nuk mund të merret në këtë qendër.


Ku mund të testohem?


Testet bëhen direkt në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës, në Qendrën e Testimit që ndodhet jashtë zonës së Mbërritjeve. Pasagjerët që kanë PCR nuk dërgohen në asnjë spital për procedurat, testet kryen në laboratorin e vendosur në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës.