FLUTURIMET

  • 03:15Sabiha Gokcen Intl. - PC 284
  • 04:05Belgrade / Beograd - JU 217
  • 04:25Vienna / Vjene - OS 850
  • 06:00Milan Malpensa - W6 6607
  • 06:05Pisa / Piza - W6 3853

Home > Kompania > Njoftime për shtyp

Përditësim 15 - Coronavirus

22.03.2021

Përditësim 15

Në vëmendje të pasagjerëve të EasyJet me destinacion Gjenevën

Në vijim të situatës së krijuar për shkak të përhapjes së koronavirusit (COVID-19), EasyJet njofton se fluturimi i ditës së dielë, datë 22 Mars 2020, nga TIrana për dhe Gjenevë, anullohet.

Për veprime të mëtejshme, ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompaninë ajrore apo agjencitë e udhëtimit.

Faleminderit për bashkëpunimin.
Tirana International Airport