FLUTURIMET

  • 03:15Sabiha Gokcen Intl. - PC 284
  • 04:05Belgrade / Beograd - JU 217
  • 04:25Vienna / Vjene - OS 850
  • 06:00Milan Malpensa - W6 6607
  • 06:05Pisa / Piza - W6 3853

Home > Kompania > Njoftime për shtyp

Përditësim 13 - Coronavirus

20.03.2021

Përditësim 13

Për pasagjerët që udhëtojnë me Transavia:

Transavia lajmëron sot se në vijim të situatës së krijuar për shkak të përhapjes së koronavirusit (COVID-19), njofton se ndërpret fluturimet nga dhe për në Tirana International Airport sipas datave të mëposhtme:

- Fluturimet Tiranë-Paris janë ndërprerë nga data 21 Mars deri të paktën më 19 April 2020.

- Fluturimet Tiranë Amsterdam, janë ndërprerë nga data 23 Mars 2020 deri të paktën më 5 Prill 2020.

Fluturimi i ditës së nesërme për në Amstërdam, i programuar nga Transavia, më 20 Mars 2020, do të kryhet normalisht.

Për veprime të mëtejshme, ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompaninë ajrore apo agjencitë e udhëtimit.

Faleminderit për bashkëpunimin,
Tirana International Airport