FLUTURIMET

  • 03:15Sabiha Gokcen Intl. - PC 284
  • 04:05Belgrade / Beograd - JU 217
  • 04:25Vienna / Vjene - OS 850
  • 06:00Milan Malpensa - W6 6607
  • 06:05Pisa / Piza - W6 3853

Home > Kompania > Njoftime për shtyp

Përditësim 4 - Coronavirus

11.03.2021

Përditësim 4

Në vëmendje të pasagjerëve të Albawings, kompania njofton se për të gjitha fluturimet e rezervuara në faqen www.albawings.com midis Italisë dhe Shqipërisë, nga data 09 Mars deri në rifillimin e fluturimeve, ndryshimi i datës është falas.
Gjithashtu, rezervimi i biletës, mund të transferohet në emër të kujtdo që dëshironi, pa kufizim.

Ju faleminderit.

Tirana International Airport

#albawings